Papiruld

Papirisolering – et godt valg

Materialet vi bruger til isoleringen er Papiruld, et genbrugsmateriale bestående af cellulosefibre, som findeles og imprægneres imod påvirkning af brand. Der er mange fordele ved at bruge papirisolering, bl.a. er det lydisolerende, bekæmper skadedyr og så er arbejdsprocessen nem og skånsom for din bolig.

Varmebesparelser

Papiruld er klart det bedste valg for isolering. Materialet lægger sig som en dyne, der dækker hele området effektivt. Metodens måde at fordele Papirulden ensformigt gør, at der ikke er mulighed for at sprækker eller kuldebroer opstår i isoleringen.

Når du isolerer loftet i et hus som er opvarmet med naturgas, hvor gasprisen er 8,85 kr./m3, vil du årligt spare 2.880 kWh/år. Det svarer til en årlig besparelse på varmeregningen på 2.549 kr./år.

Et hus på 120m2 har ca. 70m2 hulmur, der normalt vil koste 6.500 kr. at isolere med Papiruld.

Læs mere om Papiruld eller udregn din egen besparelse ved isolering på www.papiruld.dk.

Energitilskud

Husk, at du får et tilskud når du forbedrer din boligs isolering. Dette tilskud udregner vi selvfølgelig undervejs på baggrund af vores undersøgelse. Vi udarbejder også relevant papirarbejde, så du er fri for ulejligheden. Tilskuddets størrelse blive beregnet ud fra den mængde energi din isolering vil spare dig i fremtiden.

Comments are closed.

 • Om os

  Isoleringsmaterialet Papiruld er et organisk materiale, som er produceret af overskuds- og genbrugsaviser. Det er tilsat brandhæmmende salte og er klassificeret i brandklasse D-s2,d0, der kan sidestilles med klasse B materiale. Der betyder i praksis, at Papiruld kan bruges på lige vilkår som traditionelle isoleringsmaterialer i enfamilieshuse. Papiruld kan optage og afgive fugt uden, at det går ud over isoleringsevnen. Isoleringsmaterialet Papiruld har en europæisk teknisk godkendelse – ETA-13/0623 og er CE-mærket.
 • Stay Connected

 • Kontakt

  Eriksen Papiruld Isolering ApS
  Adresse: Søndervang 5
  6780 Skærbæk
  Mobil: +45 21 91 74 75
  CVR: 61723811
Copyright Eriksen Papiruld Isolering ApS | 2015 | CVR: 61723811 |