Isolering

Isolering – fordele og besparelser

Med hulsmursisolering af Papiruld kan du regne med, at du vil kunne mærke forskel, både økonomisk og praktisk. Med Papiruld kan man ofte bygge uden brug af den sædvanlige plast-dampspærre. Det betyder at både bolig og konstruktion kan ånde. Desuden vil konstruktionen uden plast-dampspærre være en yderlig besparelse, da dette er unødvendigt når man isolerer hulmuren med Papiruld. Skadedyrsproblemer kan også afhjælpes ved at isolere det påvirkede område og så er Papiruld et miljøvenligt alternativ, da det bliver fremstillet af genbrugsmaterialer.

Efterisolering

Da mange ældre huse ofte har utilstrækkelig isolering, vil det forbedre dit hus’ varmeomkostninger betydeligt. Behandlingen vil effektivt holde dit hus isoleret i mange år, spare dig penge og give din bolig et bedre indeklima. Vi tilbyder isolering og isoleringsservice i mange forskellige former, bl.a. termografering, hvor vi blottelægger din boligs isoleringsmangler og kuldebroer.

Hulmursisolering er billigt og enkelt

Hulmursisolering er et enkelt indgreb uden betydelige omkostninger, modsat andre former for isoleringer. Processen foregår ved at bore huller i fugerne, hvorefter isoleringen pustes ind i hulmuren. Denne proces gentages et passende antal gange indtil det pågældende område er isoleret. Med hulmursisoleringens simple form er ulejligheden nemt overkommelig og prisen begrænses til hovedsageligt materialet og udførselen, men resultatet er ikke til at tage fejl af.

 

Hulmursisolering

Comments are closed.

 • Om os

  Isoleringsmaterialet Papiruld er et organisk materiale, som er produceret af overskuds- og genbrugsaviser. Det er tilsat brandhæmmende salte og er klassificeret i brandklasse D-s2,d0, der kan sidestilles med klasse B materiale. Der betyder i praksis, at Papiruld kan bruges på lige vilkår som traditionelle isoleringsmaterialer i enfamilieshuse. Papiruld kan optage og afgive fugt uden, at det går ud over isoleringsevnen. Isoleringsmaterialet Papiruld har en europæisk teknisk godkendelse – ETA-13/0623 og er CE-mærket.
 • Stay Connected

 • Kontakt

  Eriksen Papiruld Isolering ApS
  Adresse: Søndervang 5
  6780 Skærbæk
  Mobil: +45 21 91 74 75
  CVR: 61723811
Copyright Eriksen Papiruld Isolering ApS | 2015 | CVR: 61723811 |